artikel

Bohemian

Horeca

Ingrediënten: 5/10 campari 5/10 ananassap Bereiding:Schenk de campari en het ananassap in een mengglas met wat ijsblokjes. Roer het geheel goed door en schenk uit in kleine tumblerglazen gevuld met wat fijngestampt ijs. Versier de glazen met een paar stukjes ananas en rietjes. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten: 5/10 campari 5/10 ananassap Bereiding:Schenk […]

Ingrediënten:

 • 5/10 campari
 • 5/10 ananassap
 • Bereiding:
  Schenk de campari en het ananassap in een mengglas met wat ijsblokjes. Roer het geheel goed door en schenk uit in kleine tumblerglazen gevuld met wat fijngestampt ijs. Versier de glazen met een paar stukjes ananas en rietjes.

  Ingrediënten:

 • 5/10 campari
 • 5/10 ananassap
 • Bereiding:
  Schenk de campari en het ananassap in een mengglas met wat ijsblokjes. Roer het geheel goed door en schenk uit in kleine tumblerglazen gevuld met wat fijngestampt ijs. Versier de glazen met een paar stukjes ananas en rietjes.

  Reageer op dit artikel