artikel

Green Room

Horeca

Ingrediënten: 6/10 droge vermout 3/10 cognac 1/10 cointreau Bereiding:Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door en schenk uit in kleine tumblerglazen. Versier de glazen met bijvoorbeeld een schijfje sinaasappel. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten: 6/10 droge vermout 3/10 cognac 1/10 cointreau Bereiding:Schenk alle […]

Ingrediënten:

 • 6/10 droge vermout
 • 3/10 cognac
 • 1/10 cointreau
 • Bereiding:
  Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door en schenk uit in kleine tumblerglazen. Versier de glazen met bijvoorbeeld een schijfje sinaasappel.

  Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

  Ingrediënten:

 • 6/10 droge vermout
 • 3/10 cognac
 • 1/10 cointreau
 • Bereiding:
  Schenk alle ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door en schenk uit in kleine tumblerglazen. Versier de glazen met bijvoorbeeld een schijfje sinaasappel.

  Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

  Reageer op dit artikel