artikel

Kruidige rode wijnen omarmen vlees

Horeca

Sinds ‘onze’ Willem Alexander getrouwd is met de Argentijnse Máxima, is er een hernieuwde belangstelling voor dit land en haar wijnen. De kwaliteit van een twaalftal rode wijnen stemt het wijnpanel van Misset Horeca hoopvol. Het brede scala aan druivensoorten past goed bij allerlei soorten vlees. Argentijnse wijnen zijn klaar om de wereld te veroveren.

Sinds ‘onze’ Willem Alexander getrouwd is met de Argentijnse Máxima, is er een hernieuwde belangstelling voor dit land en haar wijnen. De kwaliteit van een twaalftal rode wijnen stemt het wijnpanel van Misset Horeca hoopvol. Het brede scala aan druivensoorten past goed bij allerlei soorten vlees. Argentijnse wijnen zijn klaar om de wereld te veroveren.

Sinds ‘onze’ Willem Alexander getrouwd is met de Argentijnse Máxima, is er een hernieuwde belangstelling voor dit land en haar wijnen. De kwaliteit van een twaalftal rode wijnen stemt het wijnpanel van Misset Horeca hoopvol. Het brede scala aan druivensoorten past goed bij allerlei soorten vlees. Argentijnse wijnen zijn klaar om de wereld te veroveren.

Kruidige rode wijnen omarmen vlees

Sinds ‘onze’ Willem Alexander getrouwd is met de Argentijnse Máxima, is er een hernieuwde belangstelling voor dit land en haar wijnen. De kwaliteit van een twaalftal rode wijnen stemt het wijnpanel van Misset Horeca hoopvol. Het brede scala aan druivensoorten past goed bij allerlei soorten vlees. Argentijnse wijnen zijn klaar om de wereld te veroveren.

Kruidige rode wijnen omarmen vlees

Sinds ‘onze’ Willem Alexander getrouwd is met de Argentijnse Máxima, is er een hernieuwde belangstelling voor dit land en haar wijnen. De kwaliteit van een twaalftal rode wijnen stemt het wijnpanel van Misset Horeca hoopvol. Het brede scala aan druivensoorten past goed bij allerlei soorten vlees. Argentijnse wijnen zijn klaar om de wereld te veroveren.

Reageer op dit artikel