artikel

Saint-Germain

Horeca

Ingrediënten: 4/10 groene chartreuse 3/10 citroensap 3/10 grapefruitsap 1 eiwit Bereiding:Schenk de ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door en schenk uit in grote tumblerglazen. Voeg een paar ijsblokjes toe en versier de glazen met een schijfje citroen. Ga hier terug naar het receptenoverzicht… Ingrediënten: 4/10 groene […]

Ingrediënten:

 • 4/10 groene chartreuse
 • 3/10 citroensap
 • 3/10 grapefruitsap
 • 1 eiwit
 • Bereiding:
  Schenk de ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door en schenk uit in grote tumblerglazen. Voeg een paar ijsblokjes toe en versier de glazen met een schijfje citroen.

  Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

  Ingrediënten:

 • 4/10 groene chartreuse
 • 3/10 citroensap
 • 3/10 grapefruitsap
 • 1 eiwit
 • Bereiding:
  Schenk de ingrediënten in een tot de helft met ijsblokjes gevulde shaker. Schud het geheel goed door en schenk uit in grote tumblerglazen. Voeg een paar ijsblokjes toe en versier de glazen met een schijfje citroen.

  Ga hier terug naar het receptenoverzicht…

  Reageer op dit artikel