artikel

Snelheid, gemak, gezond en luxueus

Horeca

De consument verlangt voortdurend naar snelheid en gemak. Een ingewerkt team, passende apparatuur en het vlot serveren van producten vervullen deze wens. Leg een leesmap in de zaak of installeer een video om de wachttijd van de klant psychologisch te verkorten. Gezonder en luxer snacken neemt daarnaast hand over hand toe. Denk aan luxe broodjes […]

De consument verlangt voortdurend naar snelheid en gemak. Een ingewerkt team, passende apparatuur en het vlot serveren van producten vervullen deze wens. Leg een leesmap in de zaak of installeer een video om de wachttijd van de klant psychologisch te verkorten.

Gezonder en luxer snacken neemt daarnaast hand over hand toe. Denk aan luxe broodjes die zijn belegd met gezonde producten, magere hamburgers en frites uit de heteluchtoven. Consumenten zoeken verder steeds meer naar horecaondernemingen, waar de beste eigenschappen van fastfoodzaken en restaurants zijn verenigd. Het gaat hierbij veelal om een betrouwbare uitstraling, een snelle bediening, handige meeneem-menu’s, betaalbare en gezonde producten en een warm en luxe interieur.

Reageer op dit artikel