artikel

Succesvolle en renderende cateringconcepten

Horeca

De wereld verandert en de catering verandert mee! Steeds meer organisaties en bedrijven willen hun medewerkers een cateringservice bieden die aansluit op de persoonlijke belevingswereld. Met creatieve, toekomstgerichte concepten kunt u op een financieel verantwoorde wijze inspelen op de ontwikkelingen in de markt. Op deze studiedag kijken wij samen met Foodstep en Albron, vanuit een […]

De wereld verandert en de catering verandert mee! Steeds meer organisaties en bedrijven willen hun medewerkers een cateringservice bieden die aansluit op de persoonlijke belevingswereld. Met creatieve, toekomstgerichte concepten kunt u op een financieel verantwoorde wijze inspelen op de ontwikkelingen in de markt.

Op deze studiedag kijken wij samen met Foodstep en Albron, vanuit een aantal invalshoeken naar cateringconcepten. Zij hebben veel ervaring op het gebied van conceptontwikkeling en formulemanagement. Wat is de speerpunt van het concept? Wat is het karakteristieke van het concept? Wat zijn de trends in de bedrijfscatering?

Elke invalshoek brengt nieuwe gezichtpunten en zal u aanzetten tot een toetsing van uw cateringconcept.

Wat levert deze studiedag u op?
• Vaststellen van de pijlers van een goed concept.
• Het toetsen van de klantenwens en klanttevredenheid.
• Bepalen van het prijspeil.
• Conceptontwikkeling en branding.
• De voor- en nadelen van het werken met formules.
• De ontwikkelingen en trends.
• De ontwikkelingsprocessen.
• De implementatie van het concept.
• Het uiteindelijke resultaat.
• Voorbeeldprojecten: wat waren de goede elementen, waar zaten de missers?

Voor wie
Cateringmanagers, facility managers, hoofden huishoudelijke en interne dienst, service managers, gebouwbeheerders en inkopers.

Inleiders
Inleiders voor deze studiedag zijn T. van Brussel, directeur van Foodstep en mw. F. van de Vosse, manager Sales van Albron Catering.

Data/plaats
26 mei 2004 Mercure Hotel Arnhem
8 december 2004 Mercure Hotel Utrecht-Bunnik

Tijden
De studiedag begint om 9.30 uur en eindigt rond 16.30 uur.

Kosten
De deelnamekosten zijn € 575,- per deelnemer, exclusief BTW, maar inclusief studiemateriaal en arrangement. Abonnees van de uitgaven van Reed Business Information ontvangen € 50,- korting.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Esther van Zwienen, u kunt haar direct bereiken onder doorkiesnummer (0314) 34 94 73.

Zibb.nl/horeca
Opleiding kiezen
Uw gegevens

Organisatie: *
Deelnemer 1: *
Deelnemer 2:
Functie: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoon: *
Fax:
E-mail: *
Internetadres:
* verplicht veld

Uw gegevens kunnen worden gebruikt voor het toezenden van informatie en/of speciale geselecteerde bedrijven. Indien u hiertegen bezwaar heeft, stuurt u een briefje naar Reed Business Information bv, t.a.v. Adresregistratie, Postbus 808, 7000 AV Doetinchem.

Reageer op dit artikel