artikel

After dinner mints

Horeca

Deze pepermuntkussentjes zijn heel eenvoudig zelf te maken. De pepermuntolie koopt u bij eennatuurwinkel. Ingrediënten: 500 g poedersuiker1 eiwit of 25 g gepasteuriseerd eiwit2 druppels pepermuntolie Bereidingstijd: ± 25 minuten + enkele uren drogen BereidingZeef de helft van de poedersuiker boven een kom en roer het eiwit erdoor. Voeg de pepermuntolie toeen meng alles tot […]

Deze pepermuntkussentjes zijn heel eenvoudig zelf te maken. De pepermuntolie koopt u bij eennatuurwinkel.

Ingrediënten:
500 g poedersuiker
1 eiwit of 25 g gepasteuriseerd eiwit
2 druppels pepermuntolie

Bereidingstijd: ± 25 minuten + enkele uren drogen

Bereiding
Zeef de helft van de poedersuiker boven een kom en roer het eiwit erdoor. Voeg de pepermuntolie toeen meng alles tot een dikke, gladde pasta. Verdeel de pasta in 5 porties. Bestrooi het werkvlak royaalmet poedersuiker en rol de suikerpasta tot lange repen van 1 ½ cm dik. Snijd de repen in stukken van1 ½ cm en vorm er mooie kussentjes van. Leg de pepermuntkussentjes op een dienblad en laat ze inenkele uren drogen.