artikel

Gastenlijn

Horeca

De gastenlijn is afgeleid van het aloude gastenboek. Altijd leuk om in te zien, zowel voor uzelf als voor de gasten. Om het gastenboek een nieuwe impuls te geven, zou u het eens kunnen vervangen door een gastenlijn. Span ergens een (was)lijn, zet er een bakje met kaartjes bij naast wat knijpers en een pen, en de gasten kunnen hun gang gaan. Als kaartenbakje kunt u bijvoorbeeld een kleine accubak nemen.

Knijpers zijn te koop in een mooie stalen uitvoering die u eventueel aan gordijnringen kunt bevestigen. Maar als dat beter bij uw bedrijf past, kunt u ook gewone houten knijpers gebruiken, eventueel in een knijperzak aan de waslijn gehangen.

Een mooie strakke gastenlijn maakt u door meerdere spankabels een klein eindje van de muur onder elkaar te bevestigen. Als de lijn vol is, kunt u de kaartjes in een boek plakken of in een kaartenbakje zetten. Tip: Gebruik verschillende kleuren kaartjes. De gastenlijn functioneert dan tevens als een fleurige (wand)decoratie.

Reageer op dit artikel