artikel

Inschrijving l’Europe à Table gestart

Horeca

De Nederlandse horeca kan wel een opsteker gebruiken na wat magere jaren, vinden ze bij de Dutch Culinary Art Foundation. Hun landelijke actie L’Europe à Table 2005 kan een restaurant extra omzet opleveren. Een jaar lang staan de keukens van de 25 landen van de Europese Unie centraal. Het Europese Kookboek met recepten van deze 25 landen vormt het uitgangspunt.

Op 11 januari tijdens de Horecava in Amsterdam wordt het officiële startsein voor deze culinaire campagne gegeven, maar de inschrijving is al gestart. Eetgelegenheden en cateraars in Nederland hebben een brochure ontvangen met uitleg. Horecabedrijven kunnen zich voor € 385,- aanmelden. Ze krijgen daarvoor twee exemplaren van het kookboek, menusuggesties, recepten en promotiemateriaal.Binnenkort zijn er drie bijeenkomsten waar de deelnemers aan de campagne informatie krijgen over L’Europe à Table. Deze zijn op 22 november in Veghel, 6 december in Den Haag en 13 december in Drachten. Info: europeancookery@planet.nl, faxnummer (023) 524 13 10.

Reageer op dit artikel