artikel

Pastinaak met winterwortel

Horeca

Ingrediënten voor 2 personen250 g pastinaak250 g winterwortel20 g boter of margarine BereidingswijzeSchil de pastinaak en de winterwortel en snij ze in blokjes. Verhit in een pan de boter of margarine en voeg de pastinaak en de wortel toe. Schep goed om en voeg een scheutje water toe. Laat de groenten met het deksel op […]

Ingrediënten voor 2 personen
250 g pastinaak
250 g winterwortel
20 g boter of margarine

Bereidingswijze
Schil de pastinaak en de winterwortel en snij ze in blokjes. Verhit in een pan de boter of margarine en voeg de pastinaak en de wortel toe. Schep goed om en voeg een scheutje water toe. Laat de groenten met het deksel op de pan ongeveer 20 minuten stomen.

Tip:
Lekker bij een stukje vis en gekookte aardappelen.

Reageer op dit artikel