artikel

Ravioli met wortel en bloemkool

Horeca

Ingrediënten voor 2 personen1 winterwortel ½ bloemkool 1 dl tomatensap 1 blik ravioli in tomatensaus 50 gram cervelaatworst 2 takjes peterselie 2 takjes selderij geraspte oude kaas BereidingswijzeRasp de winterwortel en snij de wortel in blokjes. Was de bloemkool en snij de bloemkool in roosjes. Kook ongeveer 10 minuten in een pan de in blokjes […]

Ingrediënten voor 2 personen
1 winterwortel
½ bloemkool
1 dl tomatensap
1 blik ravioli in tomatensaus
50 gram cervelaatworst
2 takjes peterselie
2 takjes selderij
geraspte oude kaas

Bereidingswijze
Rasp de winterwortel en snij de wortel in blokjes. Was de bloemkool en snij de bloemkool in roosjes. Kook ongeveer 10 minuten in een pan de in blokjes gesneden winterwortel en bloemkoolroosjes in de tomatensap gaar. Snij de cervelaatworst in reepjes. Schep de ravioli in tomatensaus en de cervelaatworst erdoor. Warm het goed door en schep op het laatst 2 takjes peterselie en 2 takjes selderij fijngeknipt erdoor. Bestrooi de ravioli aan tafel met geraspte oude kaas.