artikel

De Otter & De Vries Useful wordt De Vries + Partners

Horeca

Rob de Otter is voor zichzelf begonnen met het bedrijf de otter creators. De Otter & De Vries Useful wordt nu De Vries + Partners. Onder leiding van Rob de Vries (m.), Iris Havekes en Ivo van den Belt.

Het full service evenementenbureau opereert al enkele jaren op de Nederlandse markt en heeft recent haar marktpositie verstevigd door de overname van het evenementenbureau Appels & Peren.Appels & Peren is het vijf jaar oude bureau van Pascale de Wijs en Jacqueline Verschoor. Door deze overname krijgt De Vries + Partners direct toegang tot andere bedrijfstakken zoals overheid en semi-overheid, kleinere en middelgrote evenementen. Appels & Peren heeft de afgelopen jaren onder meer gewerkt voor Cirque du Soleil, Van Gansewinkel, Grontmij, Initial Hokatex, Axa verzekeringen en de CVB Bank.In Duitsland heeft De Vries + Partners haar markpositie verstevigd door een vestiging in Oberhausen te openen. Op de Duitse markt mag De Vries + Partners onder andere Volkswagen, BMW en Bertelsmann tot haar klanten rekenen.

Reageer op dit artikel