artikel

Eregalerij

Horeca

Cafés die nummer 1 zijn geworden in de Café Top 100 kunnen het jaar daarop geplaatst worden in de eregalerij. Zij behouden die plek minstens drie jaar. De bedrijven zullen wel bezocht en beoordeeld worden. Indien er zwaarwegende redenen zijn om te twijfelen aan de continuïteit en kwaliteit van de onderneming, zal het bedrijf uit […]

Cafés die nummer 1 zijn geworden in de Café Top 100 kunnen het jaar daarop geplaatst worden in de eregalerij. Zij behouden die plek minstens drie jaar. De bedrijven zullen wel bezocht en beoordeeld worden. Indien er zwaarwegende redenen zijn om te twijfelen aan de continuïteit en kwaliteit van de onderneming, zal het bedrijf uit de eregalerij worden gehaald.

Dit jaar hebben twee cafés een plek in de eregalerij verworven: Anno 1890 uit Amsterdam en De Beyerd in Breda.

Reageer op dit artikel