artikel

Eten & Genieten 2004: Een eenheid van culinaire producten!

Horeca

Van 2 tot en met 5 december 2004 vindt in de Amsterdam RAI de tweede editie van Eten en Genieten plaats, hét evenement voor koken en tafelen. Ook dit jaar wordt het een feest voor iedereen die van eten en drinken houdt, eigenlijk voor alle fijnproevers van Nederland!

Restaurant Artusi
Op Eten en Genieten wordt dit jaar opnieuw een compleet Italiaans restaurant opgebouwd: Trattoria Artusi van het Hotel De Bilderberg in Oosterbeek. Maestro Giulio Canu laat u kennismaken met verfijnd Italiaans eten, bereid met de bekende zuidelijke passie.

Grenzeloos Genieten
Vanaf maandagavond 8 november begint er op RTL5 Grenzeloos Genieten, een nieuw culinair reisprogramma. Maud Hawinkels en Horace Cohen presenteren samen het programma waarin ze op zoek gaan naar alle geneugten van het leven in Nederland en over de grens. De uitzendingen worden gemaakt in samenwerking met Eten en Genieten en ook zal er op het evenement een paviljoen van Grenzeloos Genieten aanwezig zijn. Naar aanleiding van de afleveringen over Schotland kunnen bezoekers deelnemen aan verschillende masterclasses en met whiskyexpert Ad de Koning verder proeven en praten over de verschillende producten.

Schema Kook Theater
Vorig jaar was het Kook Theater een groot succes bij de bezoekers. Dit jaar is het programma nog uitgebreider. De bekende topkoks delen hun keukengeheimen met de bezoekers. Gedurende de show is er in het Kook Theater plaats voor 400 à 500 mensen. De sponsors van het Kook Theater zijn: Comprex, Miele, Kweker, WMF, Franke en JVC. Voor het programma van het Kook Theater kunt u kijken op de website van Eten en Genieten, www.etenengenieten.nl.

Wedstrijden
Dit jaar kent het evenement een nieuw element: het Wedstrijd Theater. In de demonstratiekeuken vinden verschillende soorten wedstrijden plaats. Op donderdag 2 december vindt de Nationale Sandwich Challenge Délifrance plaats en op vrijdag 3 december de uitreiking van de Rousillon Dessert Trophée.

Hobbykok van het Jaar
Eten en Genieten organiseert samen met De Telegraaf en kookschool Keizer Culinair, een wedstrijd waaruit de beste hobbykok van Nederland naar voren komt. De finale van deze spannende, culinaire wedstrijd vindt plaats op 5 december tijdens Eten en Genieten.

De Proefkamer presenteert het Wijn Theater
Dit jaar is Eten en Genieten verrukkelijk blij u te mogen melden dat we een sponsor voor het Wijn Theater hebben; De Proefkamer. Het wordt Een Werelds Wijnavontuur! Geniet van de wereldwijnen en proef de verschillende smaken tijdens Eten en Genieten. Voorproefje? www.deproefkamer.nl.
Het uitgebreide programma van het Wijn Theater staat op de website van Eten en Genieten, www.etenengenieten.nl.

Workshops
Op Eten en Genieten vindt u een uitgebreid aanbod van zeer interessante en leerzame workshops. De bezoekers kunnen op een interactieve manier meer leren over alles wat met koken en tafelen te maken heeft. De lekkerste dranken, hapjes, delicatessen en andere lekkernijen komen aan bod. U leert meer over alles op het gebied van koken en kunt de ervaring thuis is de keuken toepassen. Verras uzelf en uw vrienden en familie met de lekkerste gerechten.

Reageer op dit artikel