artikel

experience netwerkdag

Horeca

De zogeheten Experience Netwerkdag is een initiatief van The European Centre for the Experience Economy and Transformation. Op de foto’s zijn enkele sprekers te zien. In chronologische volgorde: Albert Boswijk, directeur van The European Centre for the Experience Economy and Transformation die sprak over het creëren van staged Experiences, naar Experience Co-creation; Lex van Rooi, oud vice-president marketing van Philips DAP en nu marketingtopman bij Koninklijke Wessanen die sprak over ‘How to experience things better’; Bert Kranendonk van Kranendonk Conceptancy die sprak over ‘Experience Creatie in China’; Yvonne Nieuwenhuijs van Giotto cultuurproducties die sprak over de ontwikkeling van een karakter hotel en cursuscentrum rondom rust, inspiratie en bezieling in Umbrië en tenslotte Hans Bakker, directievoorzitter van Amsterdam RAI die sprak over hoe de RAI van Exhibition Centre verandert naar een experience environment.

Reageer op dit artikel