artikel

Flanders Expo Gent

Horeca

Van 21 tot 25 november kan de professional op Flanders Expo terecht op het jaarlijkse trefpunt van de hele horeca- en cateringbranche: Horeca Expo, een op en top professioneel evenement waar het beste voor de keuken en de tafel wordt gepresenteerd. Enkel vakpubliek wordt toegelaten. Al 16 jaar lang houdt men hier de vinger aan de pols en brengt men elk jaar nieuwe culinaire trends.

De bezoeker vindt er alles wat hij nodig heeft en meer: een ruim aanbod producten en diensten, topdemonstraties van meesterkoks, de nieuwste trends in de cateringsector en meer dan 600 exposanten! Om het professionele karakter van deze vakbeurs te benadrukken wordt er niet voorzien in kinderopvang. Een professioneel beursbezoek verloopt nog vlotter en efficiënter wanneer de vakbezoeker zich kan focussen op de zakelijke gesprekken en het ruime beursaanbod.

Reageer op dit artikel