artikel

Rainbow Experience 2005

Horeca

Amsterdam RAI verwacht minstens 25 duizend bezoekers te begroeten op de Rainbow Experience die wordt gehouden van zaterdag 23 tot en met maandag 25 april 2005. De Rainbow Experience wil het bruisende centrum zijn van de Europese gay en lesbian community, een trendsettende en innovatieve doelgroep die doorgaans veel te besteden heeft.

Voor de potentiële exposant de feiten: 9 duizend vierkant meter van de Europahal; Amsterdam RAI als organisator; Gaykrant als officiële mediapartner; samenwerking met de website Gay.nl; met eigen standbouw € 130,- per vierkante meter; met uniforme standbouw € 205,- per vierkante meter; eenmalige administratiekosten € 250,-.

Zeven werelden worden gecreëerd op de Rainbow Fair:
Wannahaves: een wereld vol leuke hebbedingetjes, van de robot tot de nieuwste palmtop, de breedste en platste tv-schermen, de lichtste stofzuigers en de laatste digitale camera’s.
Fashion & Passion: dress to impress! Alles op het gebied van mode, schoenen en accessoires. Designers, modemerken, leveranciers, fabrikanten en distributeurs tonen hun laatste trends.
XXX in the City: alles op het gebied van gay-erotiek. Smaakvol en avontuurlijk. Erotische kunst, lingerie, leer, speelgoed en specials. Hier komen de grote versierders in actie.
Leisure & Pleasure: de laatste tips op het gebied van vrije tijd, reizen, kunst, cultuur, sport en uitgaan. In deze wereld staat genieten en ontspannen centraal.
Cook ’n Company: alles op het gebied van koken, eten en drinken. De laatste snufjes en onbekende smaken. Potten en pannen in alle maten.
Looking Great: de kunst van schoonheid, een overzicht van trendy producten op het gebied van gezichts-, lichaams-, haarverzorging, cosmetica en cosmetische chirurgie.
Queens & Castles: de nieuwste ontwikkeling op het gebied van binnenhuisarchitectuur, de mooiste huizen in binnen- en buitenland en alle andere woonaangelegenheden.

Rainbow Experience
Data: 23 – 25 april 2005.
Locatie: Amsterdam RAI.
Openingstijden Fair: 11.00 – 21.00 uur.

Organisatie
Amsterdam RAI
Postbus 77777
1070 MS Amsterdam
(T) +31 (0)20 549 12 12
(F) +31 (0)20 549 18 40
rainbow@rai.nl
www.rainbowexperience.com

Rainbow Team
Hans Beumer (projectleider)
Sherry Rafiq (productmanager)
Brenda van Oel (salesmanager)
Henk Kremer (projectassistant) en
Rob Bos (sponsoring).

naar homepage fz.nl

Reageer op dit artikel