artikel

Routebeschrijving

Horeca

Reed Business Information
Hanzestraat 1
7006 RH Doetinchem
Telefoon (0314) 34 99 11
Fax (0314) 34 38 39

Vanuit richting Arnhem
U volgt de A12 richting Oberhausen en gaat bij knooppunt Ouddijk de A18 op richting Doetinchem. Op de A18 neemt u afrit 2, Wehl/Kilder/Doetinchem-West, u gaat dan richting Wehl. Na de rotonde en de spoorovergang gaat u bij de T-splitsing rechtsaf richting Doetinchem. Bij de rotonde gaat u rechtdoor en daarna de eerste weg links. U ziet Reed Business Information aan de linkerzijde.

Vanuit richting Enschede/Winterswijk
U volgt de N18 en later de A18 richting Doetinchem. Op de A18 neemt u afrit 3, Doetinchem/Zeddam. U gaat linksaf, richting Doetinchem/Zelhem/Zutphen. U volgt de Europaweg en gaat na de spoorwegovergang bij de verkeerslichten links (Hummelo/Doesburg/Wehl). Dit is de Liemersweg. U neemt de derde weg rechts: de Hanzestraat. U ziet Reed Business Information aan de linkerzijde.

Vanuit richting Zutphen (via N314) en Dieren (via N317)
U volgt de N314/N317 richting Doetinchem. Na Langerak komt u op de N317 (Keppelseweg). Na de rotonde gaat u bij de eerste verkeerslichten rechtsaf, richting industrieterreinen Keppelseweg en De Huet (Energieweg). Bij de rotonde gaat u rechtdoor en dan de brug over. Bij de volgende rotonde gaat u rechtsaf (u ziet hier links het Elsevier Logistiek Centrum). Vervolg deze weg en ga de 3e straat links (Hanzestraat). U ziet Reed Business Information aan de rechterkant.

Openbaar vervoer
Onze vestiging ligt op plm. 15 minuten loopafstand van het NS-station ‘De Huet’. Loop vanaf het station rechtdoor richting winkelcentrum. Steek de weg over en ga rechtsaf (voor het winkelcentrum). Volg het fietspad. Bij kruising fietspaden rechtdoor het park in. Met de bocht meelopen naar rechts, dan volgen twee bruggetjes. Vervolgens rechtsaf het voetpad volgen. Aan het einde (Slotlaan) linksaf. Bij dierenkliniek oversteken naar het fietspad. Volg dit fietspad tot bij de splitsing. Aan de overzijde van de weg vindt u Reed Business Information, u kunt via de tunnel aan de andere zijde komen.

Wilt u gebruik maken van de treintaxi, dan stapt u uit bij NS-station ‘Doetinchem’.

Reageer op dit artikel