artikel

mijn magic 2004 moment…(5)

Horeca

Ik heb wat mensen gevraagd naar hun meest indrukwekkende moment van 2004. Zakelijk, en als ze wilden ook privé (die zijn natuurlijk veel leuker). Iedereen reageert op zijn eigen persoonlijke manier, de één meteen en kort en krachtig, de ander wil er over nadenken en schrijft een mooi verhaal, of een gedicht… fantastisch! Mensen, allemaal bedankt voor jullie bijdragen.

————————–22-12-2004 6:23————————–

Beste Henk-Jan,
Wat ben je een trouwe makker.Dank voor je aardige mail.
Ik heb de uitzending nog niet gezien.Ik zat in Weimar met mijn vertelling “Mozart, Stell” dir vor Du w”arst einWunderkind” samen met de Staatskapelle Weimar. Superstadje (Goethe enSchiller) Familieconcert.Gelijk teruggereden.
Aansluitend deze week presentatie “Annie” bij Kerstborrel (en geplakte KaleKop. In oktober volgend jaar gaat de rest van m’n haar eraf en wordt het een”echte”). Bernadette had een buro vol voor me.
Ik zit al vanaf een uur of vier (nacht) de computer door te werken.Dank voor je uitnodiging een stukje te schrijven.Ik hoop er nog aan toe te komen.Lukt denk ik niet.

Leuk dat je vriendin je adviseert en dat je daar zo rond voor uit komt. Credit daar waar die hoort. Fijne kerstdagen voor jullie en goede wensen voor 2005 in de hoop dat we elkaar weer eens persoonlijk spreken.

Je,

Edwin Rutten.

————————–22-12-2004 8:56————————–

Tegenover ons kantoor in Amersfoort zit een lunchroom De Onthaasting. De bediening bestaat uit mensen met een verstandelijk handicap en dat geeft een bijzondere dynamiek. Ik ga er regelmatig lunchen want het eten is goed, het is vlakbij kantoor en de sfeer is aangenaam.Vandaag maakte ik daar kennis met één van onze interim managers. We hebben twee uur zitten praten over van alles en nog wat. Uiteindelijk belandden we bij de echt belangrijke dingen in het leven: hoe sta je in je relatie, hoe gaat het met je kinderen, wat voor vader wil je zijn.

Ik liep naar buiten, nam afscheid en stak de weg over. Terwijl ik keek of ik veilig de overkant kon halen dacht ik: wat heb ik toch prachtig werk! Wat is het een zegen als je voor je werk op deze manier contact kunt hebben met mensen.

Gezinus Hagen, Twynstra Gudde Interim Management.

————————–22-12-2004 9:01————————–

Hoi Henk-Jan,

Ik heb de afgelopen dagen nagedacht wat mijn moment van 2004 is. Vind ikaltijd lastig, terwijl ik daar als historicus toch geen moeite mee zoumoeten hebben. Privé lukt wel, met de ontmoeting van mijn vriendin en deeerste ‘live’ kennismaking met haar thuisland beide in dit jaar. Dat isoverigens ook de reden waarom ik dit jaar Evenement gemist heb.

Zakelijk laat de cynische journalist zich niet zo snel onder de indrukbrengen, natuurlijk. Mooie, leuke momenten zijn er zat. City-meetings,discussies, congressen en beurzen waar je interessante mensen ontmoet ofhernieuwd kennismaakt, dat zijn de momenten waar ik energie uit haal.

Zie maar of je er iets mee kunt.

Groeten, fijne feestdagen en goed 2005!

Jasper Oorthuys, hoofdredacteur Business in Meeting.

————————–wo 22-12-2004 9:03————————–

Hoi Henk Jan,

Op de valreep!!!

Ik heb het volgende ervan gemaakt: er zijn zowel zakelijk als privé heel veel mooie momenten geweest in maar het moment van 2004 is voor mij dat ik samen met Mireille EINDELIJK een fantastisch huis heb gevonden in Amsterdam MET EEN TUIN!!!!! Het is niet veel maar ik krijg ook precies 25/50 woorden van je om iets te maken en ik heb het nog steeds onwijs druk in deze dagen om er een lang verhaal van te maken dus ik hou het bij het bovenstaande. Gozer, ik wens jou, de hele clan van FZ en de familie onwijs mooie feestdagen en een gezond en evenementrijk 2005.

De Garoetuh,

Marcel Schouten, Manager Sponsoring & Evenementen Deloitte.

————————–22-12-2004 9:19————————–

Memorabele momenten.

Al vanaf het moment dat Adam in de buik zat van mijn geliefde was ik benieuwd naar zijn stem en hoe hij zou communiceren. Zou hij net zoals zijn zus lang wachten om ons daarna te verrassen met een prachtige volzin of zou hij een woordkunstenaar worden die alle woorden zou proeven voordat hij ze serieus zou inzetten. Het werd dus het laatste wat prachtige vocale concerten opleverde van woorden die mooi klonken maar nog weinig inhoud hadden. Langzaam werd de inhoud duidelijker maar gelukkig bleef de vocaliteit. Mijn zoon van drie is een ware woordkunstenaar. Maar zoals hij zelf zou zeggen: “Weet ik nog niet, gekkie”

Mijn werk is als pakjesavond. Je bedenkt een surprise en als deze zo verrassend uitpakt dat de klant zelf ook enthousiast wordt dan is de opdracht gelukt. Dit jaar heb ik het genoegen gehad om met een klant samen te werken die mij uitdaagde verder te gaan dan ik zelf zou durven. Niet vanuit bluf moedigde deze klant mij aan maar vanuit zijn nieuwsgierigheid wat hij zou kunnen krijgen. Het heeft geresulteerd in een evenement dat gewaagd was en eigenzinnig met als resultaat dat een hele organisatie drie dagen door ging brengen en leven in New York zoals haar bewoners. Dankjewel Pieter.

Vincent van den Elshout, Art & Show Events / De Conceptcentrale.

————————–22-12-2004 9:34————————–

Hoi Henk-Jan!

Hartstikke leuk idee en ook leuk dat je mij ervoor vraagt!

Komt ie: Mijn magic moment van 2004.

Persoonlijk: mijn rondreis door China deze zomer. Wat een fascinerend land is dat zeg! Ikheb een communicatieachtergrond en weet prima hoe ik moet communiceren, maarmet Chinezen praten is echt een kunst apart. Handen, voeten, eenaanwijsboekje met plaatjes en af en toe Chinese tekens laten zien terverduidelijking van iets. En zij maar ‘ja’-knikken als antwoord, ongeachtwat je vroeg. Onbegrijpelijk, maar daardoor extra bijzonder.

Zakelijk: het behalen van mijn NIMA Marketing B diploma! Wat een lekker gevoel als jede envelop met de uitslag openmaakt en je dit rijbewijs op marketinggebiedhebt gehaald. Uiteraard een geweldige uitdaging om de opgedane kennis bijOmniversum toe te passen. Ons afgelopen 20-jarig jubileum was een van demagic moments. Het voltallige personeel heeft de armen uit de mouwengestoken om 3.400 bezoekers te ontvangen op 1 dag. Het geeft een lekkergevoel als je met het hele team ergens aan werkt en dat je ziet datbezoekers dit ook kunnen waarderen (zeker omdat ze maar 1 euro toegangbetaalden….).

Fijne kerstdagen en heel veel magic moments in 2005 toegewenst!

Connie van Rossum, Marketing Manager Omniversum.

————————–22-12-2004 9:41————————–

Beste Henk-Jan,

Hierbij het stuk tekst, excuses voor het late ontvangen!

Zakelijk
GAMEXPO / hcc!dagen. Nieuwe uitdaging naast het succes van Evenement, het epicentrum voor events. Fantastische kans om samen met anderen een publieksbeurs neer te zetten voor meer dan honderdduizend bezoekers. Goede exposanten en heel veel beleving. Hét event op computergebied met meer dan 50.000 m2 ingevuld met smartlifestyle, digitale fotografie en een fantastisch platform voor de gamer in de vorm van GAMEXPO, platform for the interactive lifestyle, compleet met TMF Game Awards.

Privé
Wonderbaarlijke ervaring. Gezakt voor het theorie-examen GVB. Ja, dat kan. Voor de niet-golfers: het Golf Vaardigheids Bewijs. Wist ik veel dat het de bedoeling was dat je dat spelregelboekje écht ging lezen. Met golfen gaat het ondertussen prima.

Groet,

Marc Liethof, oprichter / eigenaar Eventex.

naar mijn magic 2004 moment …(6)