artikel

Aziatisch fruit in een papaja met doeriansaus

Horeca

Ingrediënten: Papaja 2 stuksAnanas 100gKiwi 100gMango 100gChinese peer 100gCitroensap 1 eetlepel Ingrediënten doeriansausDoerianvlees 500gSuiker 100gCitroensap 25 mSlagroom 200 mlWater 200 mlGranaatappelMuntblaadjes Bereiding: Halveer de papaja en verwijder de pitten, schep bolletjes uit het vruchtvlees. Schil de ananas en de kiwi’s snij ze in blokjes. Snijd de mango en de Chinese peer in stukjes en begiet […]

Ingrediënten:
Papaja 2 stuks
Ananas 100g
Kiwi 100g
Mango 100g
Chinese peer 100g
Citroensap 1 eetlepel

Ingrediënten doeriansaus
Doerianvlees 500g
Suiker 100g
Citroensap 25 m
Slagroom 200 ml
Water 200 ml
Granaatappel
Muntblaadjes

Bereiding:
Halveer de papaja en verwijder de pitten, schep bolletjes uit het vruchtvlees. Schil de ananas en de kiwi’s snij ze in blokjes.
Snijd de mango en de Chinese peer in stukjes en begiet ze, samen met de papajablokjes, met citroensap en verdeel ze in de papajaschil.

Doeriansaus:
Voeg suiker, water en citroensap toe aan het doerianvlees en meng tot een saus. Meng de saus met de halfgeslagen slagroom. Verdeel het over het gemengde fruit en versier het geheel met granaatappel en muntblaadjes.

Reageer op dit artikel