artikel

Bienvenue en France

Horeca

Van 3 tot en met 6 maart 2005 vindt de eerste editie van ‘Bienvenue en France’ plaats. Vier dagen lang staat hal 9 van het Holland complex in de Amsterdamse RAI in het teken van Frankrijk.

Nieuw Frans lifestyle event
Bienvenue en France is hét nieuwe lifestyle event voor echte levensgenieters en fijnproevers met een voorliefde voor Frankrijk. Dat het evenement voor het eerst in Nederland wordt gehouden is logisch gezien de populariteit van Frankrijk als vakantiebestemming. Het land biedt veel variatie; een diversiteit aan landschappen, een fascinerende cultuur en een rijke keuken. Francofielen die op zoek zijn naar alles over het Franse eten en drinken, het land, de taal, maar ook voor informatie over vakanties en wonen in Frankrijk, kunnen terecht op Bienvenue en France.

Alles over Frankrijk onder één dak
Bienvenue en France biedt de bezoekers een (inter)actieve ontdekkingsreis door Frankrijk. Op het gebied van lifestyle, gastronomie, reizen en wonen is er een ruim aanbod van Franse producten, diensten én entertainment. Bezoekers kunnen rondsnuffelen op verschillende Franse pleintjes, meer leren over Franse wijnen, kazen en de Franse cultuur. Tevens kan men genieten van de typische Franse sfeer door deelname aan de verschillende themaworkshops, seminars, mini concerten, jeu de boules en proeverijen. Kortom een must voor alle liefhebbers van Frankrijk.Voor meer informatie kunt u kijken op: www.bienvenueenfrance.nl

Reageer op dit artikel