artikel

Salade met groene asperges en champignon

Horeca

Ingrediënten: Rettich halveBosui 250gGember 50gKleine rode peper 25gOlie(Grenada Gold Class A van Levo) 50 mlSuiker 75gAzijn 50 mlGroene aspergesChampignonVerschillende soorten verse groenten Ingrediënten Slasaus: Zout ½ eetlepelAzijn 8 eetlepelsSuiker 1 eetlepelThaise chilisaus 4 eetlepelsOlijfolie 200 ml Bereiding: Schil de rettich en schaaf hem tot grote plakken, neem een beetje zout en marineer de rettich tot […]

Ingrediënten:
Rettich halve
Bosui 250g
Gember 50g
Kleine rode peper 25g
Olie
(Grenada Gold Class A van Levo) 50 ml
Suiker 75g
Azijn 50 ml
Groene asperges
Champignon
Verschillende soorten verse groenten

Ingrediënten Slasaus:
Zout ½ eetlepel
Azijn 8 eetlepels
Suiker 1 eetlepel
Thaise chilisaus 4 eetlepels
Olijfolie 200 ml

Bereiding:
Schil de rettich en schaaf hem tot grote plakken, neem een beetje zout en marineer de rettich tot hij zacht is. Spoel daarna schoon en laat de rettich drogen. Snijd de bosui tot 7 cm lange dunne sliertjes. Snijd de gember en rode peper tot sliertjes. Fruit de bosui, gember en rode peper, voeg de suiker en azijn toe. Laat dit afkoelen.

Plaats de drie groenten in de rettichrol en snij in schuine plakjes. Pocheer de groene asperges en bak de champignons.
Arrangeer als op de foto en overgiet met de slasaus.

Bereiding slasaus:
Meng de ingrediënten tot een slasaus.

Reageer op dit artikel