artikel

Susanna Goossens-Hylkema (2001-nu)

Horeca

‘Toen ik begon, trof ik een mooie beurs aan. De beurs van 2001 had het ietwat zwaar gehad omdat het een kleine beurs was, dat wel. In 2002 gingen we meteen voor de grote beurs. Ik kwam uit de wereld van ict-beurzen en wat met opviel, was de hoge betrokkenheid van exposanten en bezoekers. Verder […]

‘Toen ik begon, trof ik een mooie beurs aan. De beurs van 2001 had het ietwat zwaar gehad omdat het een kleine beurs was, dat wel. In 2002 gingen we meteen voor de grote beurs. Ik kwam uit de wereld van ict-beurzen en wat met opviel, was de hoge betrokkenheid van exposanten en bezoekers. Verder waren ze erg trouw.

‘De afgelopen jaren zijn we steeds verder gegaan met nieuwe technologieën. Zeg maar, het beter matchen van bezoekers en exposanten. Dat ontwikkelt zich zo door, dat we dit jaar hebben gewerkt met voorregistratie. Bezoekers kregen een kaart opgeprikt, en liepen daarmee over de beursvloer. Je ziet dat we steeds meer een platform voor innovaties worden. Dat blijkt wel uit de succesvolle spin off van winnaars en genomineerden van onze innovatiewedstrijd.

‘Verder is de Horecava meer toegegroeid naar infotainment. Daarom hebben we ook de HorecavArena in het leven geroepen, een groot podium met veel schijnwerpers. We zijn duidelijk meer dan een grote hal met standhouders. De inspiratie doe ik op door nauw contact te hebben met exposanten. Verder kijk ik goed naar buitenlandse en regionale beurzen. En ik praat veel met bezoekers en met de branche, zoals het Horeca Branche Instituut.

Tip voor een succesvolle beursdag
Hanteer de beursgids als spoorboekje en bereid je goed voor.

Reageer op dit artikel