artikel

Buitenhuis, de minisnack specialist!

Horeca

Mensen en hun eetgewoonten veranderen met de tijd. Ook Buitenhuis, als marktleider op het gebied van minisnacks, blijft voortdurend in beweging en introduceert verrassende nieuwe producten die zich vooral op culinair vlak onderscheiden van de concurrentie en inspelen op de allerlaatste trends. Een zeer vasthoudende trend is momenteel natuurlijk ‘gezondheid’ en daaruit voortvloeiend ‘minder vlees’ […]

Mensen en hun eetgewoonten veranderen met de tijd. Ook Buitenhuis, als marktleider op het gebied van minisnacks, blijft voortdurend in beweging en introduceert verrassende nieuwe producten die zich vooral op culinair vlak onderscheiden van de concurrentie en inspelen op de allerlaatste trends. Een zeer vasthoudende trend is momenteel natuurlijk ‘gezondheid’ en daaruit voortvloeiend ‘minder vlees’ en ‘portiecontrole’.

Buitenhuis speelt hierop in door o.a. haar vegetarische productrange te verbreden met het Kaasplankje (een uitgekiende mix van vier populaire kaassoorten in minivorm). Daarnaast wordt voor elke introductie of productaanpassing bekeken of de betreffende minisnack ovengeschikt gemaakt kan worden én bieden onze minisnacks volop mogelijkheden tot portiecontrole en variatie.

Serveertips minisnacks
Met ons brede assortiment kunt u eindeloos variëren en inspelen op diverse thema’s:

  • Kaasplankje als lunch- of voorgerecht op een bedje van rucola sla met cranberrysaus of mosterddressing, eventueel op een vers hard broodje.
  • Serveer Sombrero’s samen met taco chips en een schaaltje Guacamole saus op een grote schaal en verkoop deze als Mexicaanse tapas . Een originele en margerijke borrelgarnituur!!
  • Partyballetjes, Rempengballetjes en Hai Fongballetjes presenteren als voetbalschotel
  • Olympische schotel: diverse producten samen met (Olympische) uienringen
  • Italiaanse borrelmix met onze Italiaanse Mix

Kijk voor meer informatie op www.buitenhuis.nl

Reageer op dit artikel