artikel

Beschuit met oranje muisjes voor patiënten Bronovo

Horeca

Patiënten van het Bronovo Ziekenhuis hebben maandagochtend 27 juni beschuit met oranje muisjes gegeten en ’s middags oranje vla bij de warme maaltijd. De Haagse instelling gaf op deze manier een feestelijk tintje aan de geboorte van de tweede dochter van Prins van Oranje Willem-Alexander en Máxima.

Ook de personeelsleden van het ziekenhuis deelden mee in de feestvreugde. Voor de verloskundigen was er zondag – de dag van de geboorte van de tweede dochter van het Koninklijk paar – al beschuit met muisjes, vanmorgen waren alle andere personeelsleden aan de beurt. ‘Later deze week serveren we nog oranje gebak bij de koffie’, vertelde persvoorlichtster Marieke van Gruijthuijsen. ‘De beschuitjes zijn gesmeerd door het keukenpersoneel, het gebak is buiten de deur besteld.’

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel