artikel

Van Moorsel ambassadrice van Avenance Nederland

Horeca

Avenance Nederland heeft Leontien van Moorsel benoemd tot ambassadrice ‘Gezond eten op het werk’. De voormalig wielrenster moet namens de cateraar het gezicht worden van een gezonde levensstijl en een gezond voedingspatroon voor werkend Nederland.

Omdat mensen steeds ongezonder leven en zwaarder worden, wil Avenance mensen bewust maken van gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging. Algemeen directeur Gosse Visser legt uit: ‘Op onze locaties gaan we het begrip verantwoord cateren inhoud geven door middel van gezondheidsprogramma’s, waarbij goede en gevarieerde voeding en voldoende beweging het uitgangspunt zijn.’

Van Moorsel wordt daarbij het gezonde gezicht en gaat gasten motiveren meer te bewegen en aan de gezondheid te werken. ‘Tijdens haar sportcarrière stond zij bekend om haar topprestaties en doorzettingsvermogen’, aldus Visser. ‘Zij weet als geen ander hoe belangrijk goede voeding en bewegen is.’

Avenance Nederland is de nieuwe naam van Elior en haar vier werkmaatschappijen. De contractcateraar maakte dit 23 juni bekend.

In het zomernummer van Catering Magazine, dat verschijnt op vrijdag 1 juli, komt algemeen directeur Gosse Visser uitgebreid aan het woord over de naamsverandering.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel