artikel

Cateringchef van raceteam valt van hoteldak

Horeca

De chef van het cateringbedrijf van het professionele raceteam van McLaren is overleden na een dramatische val van het Marriott hotel in Budapest. Het tragische ongeval gebeurde enkele dagen voor de populaire Formule 1-wedstrijd van Hongarije.

Volgens een politiewoordvoerder viel Darren Hawker ‘s ochtends om 7.00 uur van het dak van het acht etages tellende hotel. De politie onderzoekt hoe dit heeft kunnen gebeuren. ‘De exacte omstandigheden rondom de dood van Hawker worden momenteel onderzocht door locale autoriteiten’, zo laat een woordvoerder van het raceteam weten.

Hawker werkte voor het cateringbedrijf Absolute Taste en was uitgeleend aan de bekende Britse racestal waar in het verleden topper als Ayrton Senna, Alain Prost en Mika Haikkinen voor reden. Momenteel racen Kimi Räikkönen en Juan Pablo Montoya voor McLaren.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel