artikel

Luchtvaartcontracten voor Delfts Brood

Horeca

Delfts Brood heeft een cateringcontract afgesloten met de vliegtuigmaatschappijen Swiss Air en British Airways. De broodfabriek, die KLM ook al in het klantenbestand heeft staan, gaat wekelijks 500.000 kant-en-klare broodjes leveren.

Omdat deze activiteiten moeilijk zijn te combineren met een bakkerij, wil de onderneming nog voor Pasen 2006 een nieuwe bakkerij hebben waar alleen wordt gebakken voor de luchtvaartmaatschappijen. Op dit moment bakt Delfts Brood ongeveer drie miljoen broden en broodjes voor onder andere supermarktconcern Lidl.

Delfts Brood wijkt uit naar Wateringen. Op een nieuw terrein van anderhalve hectare wordt een hal van tweeduizend vierkante meter gebouwd die bestemd is voor alle inflightcateringactiviteiten. Een architect heeft inmiddels opdracht gekregen een ontwerp te maken.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel