artikel

Met Albron-workshop zeven heuvelen over

Horeca

Karl Noten verzorgt woensdag drie workshops cooling down voor de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse. Noten, bekend van het televisieprogramma Nederland in Beweging, doet dit op initiatief van Albron.

Omdat Nederlands grootste onafhankelijke contractcateraar sponsor is van het wandelsportevenement, krijgt Albron de gelegenheid activiteiten te organiseren. De workshop van Karl Noten wordt gehouden op start- en finishterrein de Wedren om 15.00, 16.00 en 17.00 uur. ‘Voor de wandelaars een ideale voorbereiding op de derde dag, de zware dag van Groesbeek met daarin de Zevenheuvelenweg’, vertelt Jacqueline de Wijs van Albron over het initiatief.

Ook marathonloper en Albron-beweegambassadeur Kamiel Maase wordt door de cateraar ingezet om de deelnemers een hard onder de riem te steken. Dinsdagochtend sprak hij een aanmoedigingsboodschap uit via de grote beeldschermen op de Wedren, donderdag is hij ‘mental coach’ op het Verfrissingspunt van Albron aan het parkoers tussen Breedeweg en Groesbeek.

In samenwerking met Ron Koebrugge Catering Services is Albron verantwoordelijk voor alle cateringvoorzieningen op de Wedren. Van 3.00 tot 18.00 uur zijn dagelijks zeventig medewerkers actief. De laatste twee dagen loopt dit aantal zelfs op naar 120.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel