artikel

Verhaaf Party Catering helpt Wendy van Dijk

Horeca

Medewerkers van Verhaaf Party Catering hebben belangeloos meegewerkt aan het televisieprogramma Hart in Aktie van SBS 6. Met deze speciale uitzending viert de zender het tienjarig bestaan. De uitzending is zaterdag 27 augustus.

Onder leiding van presentatrice Wendy van Dijk hebben werknemers van de televisiezender het therapeutische vakantiepark De Luchtballon opgeknapt. Verhaaf Party Catering uit Hoofddorp heeft de vierhonderd mensen die daarbij waren betrokken, kosteloos voorzien van een hapje en een drankje.

Op alle werkplekken werden bolderkarren neergezet, met daarin de nodige versnaperingen. Halverwege de dag was er een gezamenlijke lunch en de dag werd afgesloten met een barbecue voor vrijwilligers en sponsoren. Voor de SBS-medewerkers stond bovendien een uitgebreide borrel klaar.

Stichting De Luchtballon organiseert sinds 1984 therapeutische vakanties voor jongeren van vijf tot en met zeventien jaar met astma. Sinds 2001 vinden kampen plaats op een terrein in de bosrijke Brabantse buurtschap Calfven, nabij Ossendrecht. De deelnemers komen uit diverse Europese landen.

Terug naar nieuwsoverzicht

Reageer op dit artikel