artikel

Chinese koolsalade met mandarijn

Horeca

Ingrediënten voor 2 personen: 400 g gesneden Chinese kool 100 g belegen kaas (dikke plak) 2 mandarijnen (of 1 klein blikje mandarijnpartjes) 3 eetlepels slasaus 1 eetlepel yoghurt 1 eetlepel (kruiden)azijn 1 theelepel ketjap manis zout peper Bereidingswijze:Snij de kaas in blokjes. Pel de mandarijnen en maak de partjes los. Roer in een kom een […]

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 400 g gesneden Chinese kool
  • 100 g belegen kaas (dikke plak)
  • 2 mandarijnen (of 1 klein blikje mandarijnpartjes)
  • 3 eetlepels slasaus
  • 1 eetlepel yoghurt
  • 1 eetlepel (kruiden)azijn
  • 1 theelepel ketjap manis
  • zout
  • peper

Bereidingswijze:
Snij de kaas in blokjes. Pel de mandarijnen en maak de partjes los. Roer in een kom een sausje van de slasaus, de yoghurt, azijn, ketjap, zout en peper. Schep de kool, kaas en mandarijn er door. Serveer de salade eens in een tortilla als wrap.

Reageer op dit artikel