artikel

IJsbergsla-kiwi-noten-mandarijn salade

Horeca

Ingrediënten voor 2 personen: 200 g ijsbergsla 1 kiwi 1 mandarijn 2 eetlepels fijngehakte walnoten dressing naar keuze Bereidingswijze:Snij de sla in reepjes. Schil de kiwi. Snij de vrucht in de lengte doormidden en daarna in plakjes. Pel de mandarijnen verdeel de vrucht in partjes. Schep in een kom voorzichtig de ijsbergsla, kiwi, gehakte noten […]

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 200 g ijsbergsla
  • 1 kiwi
  • 1 mandarijn
  • 2 eetlepels fijngehakte walnoten
  • dressing naar keuze

Bereidingswijze:
Snij de sla in reepjes. Schil de kiwi. Snij de vrucht in de lengte doormidden en daarna in plakjes. Pel de mandarijnen verdeel de vrucht in partjes. Schep in een kom voorzichtig de ijsbergsla, kiwi, gehakte noten en mandarijn door elkaar. Saustip: yoghurtslasaus.