artikel

Mandarijnkerriecocktail

Horeca

Ingrediënten voor 2 personen : 2 mandarijnen (of 1 klein blikje) 100 g kipkerriesalade 1 eetlepel rozijnen 1 eetlepel geschaafde amandelen 2 mooie ijsbergslabladeren Bereidingswijze:Rooster de amandelen samen met de kokos in een droge koekenpan lichtbruin. Pel de mandarijnen en maak de partjes los. Verwijder eventueel de vliesjes. Schep de mandarijnen en de rozijnen door […]

Ingrediënten voor 2 personen :

  • 2 mandarijnen (of 1 klein blikje)
  • 100 g kipkerriesalade
  • 1 eetlepel rozijnen
  • 1 eetlepel geschaafde amandelen
  • 2 mooie ijsbergslabladeren

Bereidingswijze:
Rooster de amandelen samen met de kokos in een droge koekenpan lichtbruin. Pel de mandarijnen en maak de partjes los. Verwijder eventueel de vliesjes. Schep de mandarijnen en de rozijnen door de kerriesalade. Leg de ijsbergslabladeren elk op een bordje. Vul de bladeren met de salade en strooi de amandelen en de kokos erover.

Reageer op dit artikel