artikel

Des Bons Amis, Gronsveld

Horeca

Cor van Loo was meteen verkocht toen hij het oude timmerfabriekje langs de Mergellandroute zag. Een maand geleden opende de chef-patron grand café Des Bons Amis in het pand. Het interieur typeert hij als een combinatie van modern en klassiek met een vleugje joie de vivre. Het gebouw ademt nog altijd de ambachtelijke sfeer van […]

Cor van Loo was meteen verkocht toen hij het oude timmerfabriekje langs de Mergellandroute zag. Een maand geleden opende de chef-patron grand café Des Bons Amis in het pand. Het interieur typeert hij als een combinatie van modern en klassiek met een vleugje joie de vivre. Het gebouw ademt nog altijd de ambachtelijke sfeer van weleer uit. De houten plafonds en andere originele elementen zijn intact gelaten.

Cor van Loo runde vijftien jaar lang restaurant-partycentrum De Grenadeur in Gronsveld. Vervolgens begon hij een makelaarskantoor voor de horeca. Maar Van Loo is een sociaal dier en miste de gezelligheid. Vandaar dat de Limburger zich nu opnieuw in het horeca-avontuur stort. Samen met dochter Cindy en vaste medewerker Patrick Palmen.

Rijksweg 9a, Tel. (043) 321 88 09
www.desbonsamis.nl.
Capaciteit: 50 zitplaatsen; terras 35.
Prijsindicatie: koffie €1,60; pils €1,60; hoofdgerechten vanaf €13,50.
Dagelijks geopend van 11.00 tot 24.00; keuken sluit 22.00 uur.

Reageer op dit artikel