artikel

De Engel in Oldenzaal

Horeca

Een klein sprongetje van plek vier naar éé is voldoende voor De Engel om zich Café van het Jaar te mogen noemen.Met Toon Engelbertink aan het roer beschikt dit prachtcafé in Oldenzaal over karakter, ziel en een groot hart. Wie er binnenstapt, wacht een warm onthaal in een atmosfeer waar alles klopt. Bediening, productbehandeling en sfeer; De Engel is een organisch geheel. ‘Oost, west, thuis, best’, zul je hier niet horen.

Bekijk hieronder foto’s van dit bijzondere café

Exterieur van café De Engel in Oldenzaal in Overijssel.
De gevelaanduiding van café De Engel in Oldenzaal in Overijssel.
Bij café De Engel in Oldenzaal in Overijssel is van alles te zien. 
Overal hangen schilderijen en reclameposters. Ook heel veel verschillende soorten bier en distillaten in de fles zijn overal te zien.
Bij café De Engel in Oldenzaal worden al vanaf de eerst dag dertien bieren getapt. Hier een overzicht van de verschillende tapkranen met soorten bier, waaronder Kriek St. Louis.
Deel van het interieur van café De Engel in Oldenzaal in Overijssel. In het café staan ook veel tafeltjes waar de gasten rustig kunnen zitten.
Bij café De Engel in Oldenzaal in Overijssel is van alles te zien. Zo ook deze marjorettepop van een clown met een viool, de circusoutfit waarin de eigenaar van het café zich in het verleden vaak in hulde.
Portret van Marthijn Minnema achter de bar van café De Engel in Oldenzaal. Hij is een van de vaste medewerkers in het café. In café De Engel is al het personeel zwart/wit gekleed.
Bij café De Engel in Oldenzaal in Overijssel is van alles te zien. Aan de wand hangt ook deze afbeelding van Het cruiseschip Nieuw Amsterdam, van de Holland-America Line waar de eigenaar van het café Toon Engelbertink ooit f&b-controller was.
Hier een detail van het onderschrift.

Het personeel van De Engel

Reageer op dit artikel