artikel

Horecahits aller tijden

Horeca

De horeca kan niet zonder muziek. Andersom ook niet. Voor veel songwriters vormt onze branche een bron van inspiratie bij het maken van popsongs. De redactie van Zibb.nl/horeca is op zoek naar de beste plaat waarin de horeca een rol speelt. Geef nu uw favoriete horecasongs op. Onder de inzenders verloten we een fraai decembercadeau.
Nu stemmen…

Horecahits aller tijden

De horeca kan niet zonder muziek. Bij een etentje in een restaurant, voor de juiste stemming in een kroeg of als rustgevend achtergrondmuziekje in een hotel. Maar muziek kan ook niet zonder horeca. Veel songwriters putten inspiratie uit de horeca. Of het nu gaat om een bijzondere belevenis in een restaurant, een speciale ontmoeting in een kroeg, of een onvergetelijke overnachting in een hotel. De horeca is en blijft een enorme inspiratiebron voor popartiesten.

Oproep
De redactie van Zibb.nl/horeca is op zoek naar de beste plaat waarin de horeca een rol speelt. We roepen u dan ook op uw drie meest favoriete horecasongs aller tijden door te geven. Zo bepalen we aan eind van het jaar de grootste horecahit aller tijden. Mocht uw nummer één, twee of drie er niet bijstaan, gebruik dan het lege invulveld.

Decembercadeau
Onder de inzenders verloten we het fraaie exemplaar Het Proefboek van smaakprofessor Peter Klosse van het fameuze restaurant De Echoput in Hoog-Soeren. Dit boek maakte afgelopen jaar faam in en buiten de branche en wordt gezien als één van de beste boeken van de laatste jaren op het gebied van smaak. Kortom, een fraai decembercadeau.

Uw nummer 1:

Anders:


Uw nummer 2:

Anders:


Uw nummer 3:

Anders:


Uw gegevens: (* = verplicht)

Aanhef*

Naam*:

Bedrijfsnaam*:

Adres, Postcode en Woonplaats*:

E-mailadres*:

Ja, ik wil graag twee maal per week de Horecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca ontvangen en blijft zo op de hoogte van alle belangwekkende zaken in mijn branche.


Reageer op dit artikel