artikel

Rapport faillissementsfraude in de horeca

Horeca

In de horeca is twee keer zo vaak het vermoeden van fraude bij faillissementen met een direct schadebedrag van 54 miljoen euro. Dat is de uitkomst van een onderzoeksrapport van KPMG, uitgevoerd op verzoek van de FNV Horecabond en de Stichting Onderzoek Horeca Recreatie en Catering (SOHRC). Verder blijkt uit het onderzoek dat sinds 2000 […]

In de horeca is twee keer zo vaak het vermoeden van fraude bij faillissementen met een direct schadebedrag van 54 miljoen euro. Dat is de uitkomst van een onderzoeksrapport van KPMG, uitgevoerd op verzoek van de FNV Horecabond en de Stichting Onderzoek Horeca Recreatie en Catering (SOHRC). Verder blijkt uit het onderzoek dat sinds 2000 het aantal faillissementen met maar liefst 70 procent is toegenomen. Benieuwd naar het hele rapport? Download het hieronder.

Rapport als pfl-file dowloaden

Reageer op dit artikel