artikel

Culivak 2006 biedt interessante lezingen en workshops

Horeca

Van maandag 3 april tot en met woensdag 5 april 2006 wordt in de IJsselhallen Zwolle het gastronomisch platvorm ‘Culivak 2006’ georganiseerd met als thema ‘Ondernemersschap met Visie’. Deze culinaire vakbeurs is voor fabrikanten en/of toeleveranciers op het gebied van foodproducten, dranken, grootkeukens, interieur en automatisering de mogelijkheid om nieuwe en bestaande relaties in korte tijd te ontmoeten.

Talks & Workshops
Culivak is de vakbeurs voor de complete horecabranche en biedt naast exposanten die in bovengenoemde branches actief zijn ook ruimte voor talks en workshops. De lezingen gaan over de nieuwste trends in de horeca, zoals Ondernemersschap, Health & Welness en Interieur & Design.
Qua workshops kunt u denken aan het maken van cocktails. Tevens dienen de aankomende bartenders de juiste etiquette te beheersen. Hieronder vallen de dranken/koffiekennis, alsook de sociale vaardigheden en natuurlijk de hygiëne.

East meet West
De uit Indonesië afkomstige Maître de Rôtisseurs Henk Wieland gaat in een live kookshow verrassende oriëntaalse en westerse combinaties serveren in samenwerking met gerenommeerde restaurants uit Overijssel, Drenthe en Gelderland. De smaakpapillen van de bezoekers worden dus flink verwend! En dit gebeurt niet alleen door deze kookshow, maar ook door een vinoloog die de perfecte wijn combinatie presenteert. Dit alles vindt in een geëntertainde show plaats.

Openingstijden
Culivak is geopend vanaf maandag 3 april tot en met woensdag 5 april van 11.00 uur – 18.00 uur. Toegang is alleen mogelijk door voorregistratie via exposanten.

Libéma Exhibitions
Culivak wordt georganiseerd door Libéma Exhibitions B.V. Libéma Exhibitions ontwikkelt publieks- en vakbeurzen voor diverse branches op de volgende locaties: IJsselhallen Zwolle, Brabanthallen Den Bosch, Autotron Rosmalen, Zeelandhallen Goes en Groenoordhallen Leiden.

Informatie
Voor reacties en/of vragen kunt u contact opnemen met projectmanager Geert Veldhuis van Libéma Exhibitions B.V. op tel: 038-4211843 of via e-mail g.veldhuis@libema.nl. U kunt voor meer informatie ook kijken op de website: www.culivak.nl.

Reageer op dit artikel