artikel

Lekkerste wedstrijden

Horeca

Nieuwe lekkerste wedstrijd voor leerlingenOp Horecava 2006 gaat de Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven, onderdeel van Koninklijk Horeca Nederland, voor het eerst iedere dag wedstrijden organiseren. Nieuw is de wedstrijd ‘De Lekkerste en Gezondste Salade’. Deze wedstrijd is specifiek bedoeld voor leerlingen werkzaam in de fastfoodsector. Doel is hen bekend te maken met de vaardigheden […]

Nieuwe lekkerste wedstrijd voor leerlingen
Op Horecava 2006 gaat de Stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven, onderdeel van Koninklijk Horeca Nederland, voor het eerst iedere dag wedstrijden organiseren. Nieuw is de wedstrijd ‘De Lekkerste en Gezondste Salade’. Deze wedstrijd is specifiek bedoeld voor leerlingen werkzaam in de fastfoodsector. Doel is hen bekend te maken met de vaardigheden die horen bij het maken van lekkere én gezonde producten.De wedstrijd resulteert in de verkiezing van de ‘Beste Fastfood Leerling’.

Verder zijn er natuurlijk de bekende lekkerste wedstrijden als ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland’ in de categorieën Horeca en Catering en het Lekkerste Snackmenu. Voor deze laatste wedstrijd levert een goed gespecificeerde kostprijs- en calorieën-berekening op het inschrijfformulier in 2006 extra punten op. Daarnaast wordt dit jaar, in het kader van het convenant overgewicht, ook gelet op het aantal calorieën per product.

Locatie en tijden
De wedstrijden beginnen iedere dag 12.00 uur. De prijsuitreiking zal dagelijks rond 16.00 uur plaatsvinden. De stand van de Stichting Activiteiten Fastfood en IJsbedrijven bevindt zich in de Amstelhal. Tijdens de Horecava is hier bovendien informatie verkrijgbaar over de sector Fastfood- en IJsbedrijven van Koninklijk Horeca Nederland.

Bekijk hier het Lekkerste Broodjes-dossier, vol met foto’s en recepturen van broodjes van voorgaande winnaars

Bekijk hier het Lekkerste Snackmenu’s-dossier, vol met foto’s en recepturen van snackmenu’s van voorgaande winnaars

Reageer op dit artikel