artikel

Dining, Den Haag

Horeca

Dining combineert een stijlvolle ambiance met een hoogwaardig culinair aanbod. Het volledig rookvrije restaurant is een verlengstuk van Flamant by Laura, al drie jaar lang de plek waar klanten interieur en decoratie kunnen ‘beleven’. De interieurzaak is van Laura de Jong. Haar zakelijk partner, chef-kok Ruben van Dieten, is met Dining gestart.

De formule is kwalitatief hoogstaand en de gast kan verrassend eten tegen een scherpe prijs. Ruben van Dieten werkte de afgelopen vijf jaar bij Savelberg in Voorburg, waarvan de laatste 4,5 jaar als chef-kok. Daarvoor stond hij achter het fornuis bij het fameuze restaurant De Zwethheul in Schipluiden.Dining is volledig rookvrij. Waarom? Ruben: ,,We roken zelf niet. We hebben een open keuken, midden in de zaak, en dan is het niet prettig dat de gerechten met rook in aanraking komen. Toch ruiken we soms de lucht van een brandende sigaret. We krijgen meer positieve reacties dan negatieve over het rookverbod. Het staat expliciet vermeld op de menukaart en bij de entree.’’

Frederikstraat 52-54. Tel. (070) 312 24 77. www.diningrestaurant.nl. Capaciteit: 40 zitplaatsen. Prijsindicatie: hoofdgerechten vanaf €13,-; driegangenmenu vanaf €27,-. Dagelijks geopend vanaf 12.00 uur; winkel vanaf 11.00 uur. Zo gesloten.

Reageer op dit artikel