artikel

Hutten exclusieve kasteelcateraar

Horeca

Bob Hutten lijkt een exclusieve kasteelcateraar te worden. Sinds kort verzorgt het bedrijf uit Veghel de culinaire verwennerij van bezoekers, tijdens feesten, partijen en bijeenkomsten op Kasteel Ammersoyen in Ammerzoden. Hutten doet hetzelfde al bij Slot Loevestein, Kasteel Geldrop

Daarnaast zijn er nog meer locaties met een cultuurhistorisch karakter waar de Brabantse onderneming de catering verzorgt. Denk aan de Orangerie in Den Bosch, De Vereeniging in Nijmegen, en Klooster Bethlehem in Haren. Ammersoyen is dus een nieuwe loot aan de boom. Het stijlvol ingerichte kasteel biedt diverse mogelijkheden voor trouwfeesten, seminars, recepties, bedrijfsfeesten, workshops, vergaderingen en andere bijeenkomsten.

De Gelderse burcht wordt gerekend tot een van de best bewaarde middeleeuwse kastelen van ons land. Al van verre is het een machtig gezicht om de vier dikke ronde torens te zien opdoemen. Het interieur heeft met een ridderzaal, kemenade en trappen in de meters dikke muren een sterk middeleeuws karakter behouden.

‘Hutten Exclusieve Catering zal hiervoor fantastische culinaire concepten aanbieden en deze geheel op maat verzorgen voor de meest uiteenlopende gelegenheden’, aldus Hutten.

Reageer op dit artikel