artikel

Mysterieus’ broodje is lekkerste cateringbroodje

Horeca

Jeroen Traa van Eurest Catering uit Den Bosch heeft voor het Lekkerste broodje categorie catering 2006 gezorgd. Zijn Triangle Mystery werd door de deskundige jury als beste van de twaalf finalisten beoordeeld. Sandor Zaalberg van Cafeoteca uit Rijswijk werd tweede en Aad van Berkel van Eurest won brons.

Het lekkerste broodje is eigenlijk geen broodje, maar een wrap. Gevuld met gerookte tonijn, peccorino, coppa di Parma, rode pesto, crème fraîche, veldsla, zongedroogde tomaatjes en rucola. Nummer twee werd ‘Cafenotecaatje’ en drie ‘Duet de Poisson’.

De organiserende stichting Activiteiten Fastfood en IJsbedrijven reikte naast de prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 ook bokalen uit voor Tom de Vries van HMS Host met Dolce Vita (sponsorprijs Lebo Kaas), Frans Jannink van Prorest Catering te Zwolle kreeg (sponsorprijs Next to Food voor zijn ‘Broodje Royalty’).

Bovendien reikte het Voedingscentrum haar oorkonde uit aan ‘Peuleschil’ van Piet de Waal van Avenance catering, die een lekkere creatie had gemaakt met gestoomde doperwtjes. Tenslotte vond sponsor Koppert Cress het broodje van Elena van der Horst met de naam ´Dynasty´ het best aansluiten bij haar productrange met microgroenten.

Reageer op dit artikel