artikel

Superstart Albron bij jubilaris TU Eindhoven

Horeca

Albron heeft een vliegende start gemaakt op de TU Eindhoven. Sinds 1 januari dit jaar een nieuwe klant van de cateraar uit De Meern. Tijdens het openingsfeest van het 50-jarig bestaan kon Albron zich meteen bewijzen.

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) heeft een enthousiast team van Albron gekregen om onder meer gezonde en gevarieerde lunches en warme maaltijden te maken voor de 7.500 ingeschreven studenten en 3.500 medewerkers.

Tijdens de aftrap van de viering van het 50-jarige bestaan van de universiteit op 10 januari, kon Albron zich gelijk bewijzen. In de bomvolle, pas gerenoveerde hal waren meer dan tweeduizend belangstellenden. Cabaretier Erik van Muiswinkel en een indrukwekkend vuurwerkballet waren de hoogtepunten.

Een dag later vond de opening van het prachtige vernieuwde restaurant in het Auditorium plaats, ontworpen door architect Odette Ex van architectenbureau Ex-Interiors. Voor zowel gasten als het cateringpersoneel is veel verbeterd.

“Het restaurant van het Auditorium was ook wel hard aan vernieuwing toe”, vertelt Monique Kuyck, hoofd Services van de Dienst Interne Zaken van de universiteit. “Een aantal zaken voldeden helemaal niet meer aan de normen van deze tijd, zoals een ergonomische opbouw van de keuken, of de afzuiging van de kookdampen. Dat is allemaal aangepast met deze geheel vernieuwde faciliteit.”