artikel

Purple – Leeuwarden

Horeca

Relaxed, stijlvol en anders. Dat is de splinternieuwe Purple Lounge Club in Leeuwarden. Het bedrijf is gevestigd in een monumentaal pand in een historisch stukje van de binnenstad. In Purple smelten stijlen en sferen samen. De legendarische Marokkaanse architect, Said Berrada, heeft zich helemaal uitgeleefd met veel koper en velours in opvallende kleuren. Het eten […]

Relaxed, stijlvol en anders. Dat is de splinternieuwe Purple Lounge Club in Leeuwarden. Het bedrijf is gevestigd in een monumentaal pand in een historisch stukje van de binnenstad. In Purple smelten stijlen en sferen samen. De legendarische Marokkaanse architect, Said Berrada, heeft zich helemaal uitgeleefd met veel koper en velours in opvallende kleuren. Het eten wordt omschreven als Aziatische tapas. Mixtopper Ricardo Sporkslede is verantwoordelijk voor het ontwerp van de cocktailbar.

Geopend
Eigenaren
Henk Martin van Dijk en Hicham Yettefi
Capaciteit
350
Prijsindicatie
25 euro voor een 3-gangenmenu
Architectuur
Said Berrada
Leverancier stoelen en tafels
Uit Marrakech/Casablanca
Zitbank
Uit Marrakech/Casablanca
Verlichting
Uit Marrakech/Casablanca en Kartell
Adres
Tweebaksmarkt 49, Leeuwarden. www.purplelc.nl

Reageer op dit artikel