artikel

½ meter Borrelballen

Horeca

U snapt hem al. Naast de inmiddels beroemde meter bier kunt u nu leuk inspelen door een ½ meter Borrelballen op de kaart te zetten.Er zijn diverse leuke langwerpige schalen te koop. Leg hierop naast elkaar 6 pikante balletjes en 6 lekker gekruide gehaktballetjes en voilà, u heeft een leuk en makkelijk te realiseren concept […]

U snapt hem al. Naast de inmiddels beroemde meter bier kunt u nu leuk inspelen door een ½ meter Borrelballen op de kaart te zetten.Er zijn diverse leuke langwerpige schalen te koop. Leg hierop naast elkaar 6 pikante balletjes en 6 lekker gekruide gehaktballetjes en voilà, u heeft een leuk en makkelijk te realiseren concept dat aan twee kanten snijdt. Uiteraard kunt u er nog apart een schaaltje dipsaus bijgeven.

Reageer op dit artikel