artikel

Gegrilde zeebaarsfilet met wilde spinazie en gefrituurde geitenkaas

Horeca

Ingrediënten:

  • 4 zeebaarsfilets
  • 500 gr wilde spinazie
  • Président Petits Chèvres Doux 200 gr
  • paneermeel en bloem
  • eiwit

Bereidingswijze:
Bij de zeebaarsfilets de vetranden verwijderen en ontgraten met een pincet. Je kan de filets op de huid grillen of licht bloemen en bakken in de pan met olijfolie, vergeet bij de vis niet het peper en zout voor je ze gaat bakken/grillen.

Verwijder van de wilde spinazie de steeltjes; goed wassen en eventueel drogen in de sla centrifuge. Snipper een sjalotje fijn en fruit deze aan in een pan of wok met een beetje olijfolie; de spinazie, peper en zout erbij en de groente is direct klaar.

Gefrituurde Geitenkaas
Haal per persoon 3 partjes Petits Chèvres Doux door de bloem, vervolgens door het eiwit en dan door het paneermeel, dompel ze een klein minuutje in de frituur op 180 graden.

Reageer op dit artikel