artikel

Kaas garnituurschotel

Horeca

Van kaas uit het vuistje kunt u echt iets leuks maken. Neem bijvoorbeeld een fraaie transparante 5 vaksschaal en serveer daarop in ieder van de vier grote vakken gefrituurde kaashapjes en leg in het middenvak blokjes oude en/of jonge kaas. Decoreer het geheel met wat party-augurkjes, druiven en olijven Voor deze schalen zijn bijpassende duo […]

Van kaas uit het vuistje kunt u echt iets leuks maken. Neem bijvoorbeeld een fraaie transparante 5 vaksschaal en serveer daarop in ieder van de vier grote vakken gefrituurde kaashapjes en leg in het middenvak blokjes oude en/of jonge kaas. Decoreer het geheel met wat party-augurkjes, druiven en olijven Voor deze schalen zijn bijpassende duo sausbakjes te verkrijgen, die u kunt vullen met mosterd en een Cranberrie- en/of currysaus

Reageer op dit artikel