artikel

Horeca WK Top 20 week 1

Horeca

Vanaf deze week, gedurende het hele WK, publiceren wij, in samenwerking met BCM Music Systems, de Horeca Voetbal Top 20. We trappen af met de Toppers voor Oranje als aanvoerder en Ali B als gevaarlijke spits, klaar om a la Robben een sprintje naar de goal te trekken. In het middenveld komen we dan de wat meer ervaren spelers tegen en op de bank zitten deze week onder andere Dario, de Havenzangers en DJ Goldfinger. Opvallend: Vraag eens aan iemand om een voetbalplaat te noemen en in de meeste gevallen krijg je als antwoord ‘You’ll never walk alone’. De lijst van deze week laat echter zien dat geen enkele versie van dit nummer de selectie heeft gehaald. De favoriete reservespeler voor de selectie – en daarmee de oranjetip van deze week – is Double DJ’s met ‘Jetst geht’s loss’. Vanaf volgende week zullen we kunnen zien welke wissels Coach Kroegbaas heeft toegepast…

Positie Uitvoerende Titel
1. Toppers voor Oranje Wir sind die Höllander
2. Ali B ft. André Hazes Wij houden van Oranje
3. André Hazes Wij houden van Oranje
4. SRV Manner K K Kampioenen (Oranje)
5. André van Duin Nederland die heeft die bal
6. Café de WEreld Café De Wereldcup
7. Melrose Oranje
8. Jacques Herb Landhuphuphol
9. Zware Jongens Stil aan de overkant
10. André Hazes Samen kunnen wij Europa aan
11. C’est Tout Oranje boven
12. Hollanders Oranje gaat weer scoren
13. Dario Holland is kampioen
14. E Type Campione 2000
15. WK 2006 koor WK 2006 mix
16. Havenzangers Hand in hand achter oranje
17. Café Koosje ft. Jos Koolen Kampioen
18. C’est Tout De triomfmars van Oranje
19. DJ Goldfinger Koning Voetbal
20. Dikdakkers Schreeuw (voor de oranje leeuw)
Reageer op dit artikel