artikel

Le Pescadou, Amstelveen

Horeca

Le Pescadou (de visser) bestaat bijna vijftien jaar. Vier jaar geleden nam Bart van Lieshout het visrestaurant over. De eigenaar/kok is nu toe aan een restyling van in- en exterieur. De hele zaak is strakker geworden, met als blikvanger de 8 meter lange bank.

,,Ons publiek bestaat vooral uit mensen vanaf 40 jaar. Met deze metamorfose willen we ook een iets jongere doelgroep bereiken. Werkelijk alles is vernieuwd, het enige dat hetzelfde is gebleven is het personeel en het kwalitatieve eten’’, zegt de uitbater. ,,Mensen komen van heinde en verre om bij ons gebakken zeetong, kreeft of Zeeuwse oesters te eten. Verder hebben we een prachtige wijnkaart met voornamelijk witte wijnen.’’ En parkeren is gratis, benadrukt hij. Ook op de foto gastvrouw Asia Hamite.

Amsterdamseweg 448. Tel. (020) 647 04 43. www.visrestaurantleperscadou.nl. Capaciteit: 30 couverts. Prijsindicatie: hoofdgerechten circa €23,-. Geopend: di t/m zo 18.00-22.30 uur en di t/m vr 12.00-14.30 uur. Ma gesloten.

Reageer op dit artikel