artikel

Superlativo, Heerlen

Horeca

SuperLaTivo staat voor een ‘total experience’. Voor het eten kunnen de gasten terecht in restaurant La Goccia. Gastheer/sommelier Franco Gallo en z’n team Italiaanse koks willen een ode brengen aan Italië met heerlijke gerechten en mooie wijnen. La Goccia, dat de druppel betekent, is puur genieten, aldus Franco Gallo en algemeen manager Paul Kooy.

Vervolgens zakken de gasten af naar een van de vier bars. De cocktailbar (foto) waar professionele cocktailshakers aan het werk zijn, de pianobar met regelmatig liveoptredens, de loungebar om te relaxen en/of de wijnbar. Tot slot is er entertainment in het Game Centre, waar gok- en amusementsautomaten staan. Het interieur van het hele SuperLaTivo is afgestemd op de roaring twenties uit de vorige eeuw. Het weerspiegelt de uitbundige grandeur van die tijd. Eigenaar van de Limburgse uitgaansgelegenheid zijn de gebroeders Ron en Marcel Traarbach, die amusementscentra en een groothandel in amusementsmachines in bezit hebben. Het gebouw is van de architect die ook het bekende Glaspaleis in Heerlen ontwierp.

Akerstraat 19. Tel. (045) 526 81 42. www.superlativo.nl. Capaciteit: 4 bars voor 400 personen; restaurant 50 couverts. Prijsindicatie: driegangenmenu vanaf €25,-. Dagelijks geopend van 10.00 tot 02.00 uur; zondags ontbijt van 8.30 tot 11.00 uur.

Reageer op dit artikel